Tämä on siis se aivan ensimmäinen koru jonka tein. Korussa on käytetty mustaksi värjättyä kuparilankaa ja turkooseja makeanvedenhelmiä. Ketjuna on Kreikasta ostamani ketju, tosin samantyyppisen puuvillanauha-organzanauha yhdistelmän tein myös myöhemmin itse.

 

Tässä korussa käytin keltaisia ja oransseja puuhelmiä, tosin kuvassa näyttävät vähän muovisilta. Vaikka pääasiassa pidän enemmän makeanvedenhelmistä niin tästäkin tykkäsin kovasti. Koru on väännelty hopean värisestä kuparilangasta ja nauhana vahattu musta puuvillanauha.

 

Tämän jouluisen sydämen tein punaiseksi värjätystä kuparilangasta ja koristin muovisin kulta- ja hopeahelmin.  Nauhana punainen puuvillanauha.

 

Tämän pikkuprinsessan ja miksei vähän isommankin unelman tein kirkkaan hopeasta kuparilangasta ja hempeän roosan värisistä makeanvedenhelmistä. Nauhana vaaleanpunainen puuvillanauha ja organza. Lopputuloksesta tuli melko suloinen!

 

Tässä sydämessä käytin oransseja puuhelmiä ja hopean väristä kuparilankaa sekä mustaa puuvillanauhaa. Korusta tuli aika raikkaan oloinen.

 

Toinen prinsessakoruni. Tämä on tehty hopeanvärisestä kuparilangasta ja muovisista vaaleanpunaisista helmistä. Nauhana vaaleanpunainen organzanauha.

 

Tässä käytin mustaa kuparilankaa ja vaaleanpunaisia muovihelmiä sekä vaaleanpunaista organzanauhaa. Mustan ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä tuli aika kiva.

 

Tässä kova "kilpailija" turkoosille suosikilleni. Pinkit tai oikeastaan fuksian väriset muovihelmet näyttivät todella hyviltä mustan kuparilangan kanssa. Nauhana pinkki puuvillanauha tuplana.

 

Kirkkaanpunaisilla puuhelmillä koristeltu hopeaksi värjätty kuparilankasydän.

 

 Tähän kirkkaan punaiseen sydämeen käytin valkoisia muovihelmiä, ketjuna mustaa puuvillanauhaa.

 

Vähän isompi sydän tällä kertaa (pituus 9 cm ja leveys 5 cm). Olikin yllättävän hankalaa toteuttaa koru näin isona. Rungosta ei tullut tarpeeksi jämäkkä, joten koru muotoutui koko ajan tehtäessä, mutta onnistui lopulta kuitenkin ja pääasia että saaja oli tyytyväinen. =)