Kokeilin ensimmäistä kertaa vähähiilihydraattisia reseptejä ja täytyy sanoa että melko hyvin onnistui vaikka vähän pelottikin. Kakusta ei juurikaan huomannut että resepti olisi jotenkin erikoinen ja vaniljajätskin kanssa tämä suklainen herkku suli suussa. Tässä kerrankin jopa ohje jotta tulee itsellekin muistiin:

200 g tummaa suklaata

200 g voita

3 tl nestemäistä makeutusta

5 munaa

1 1/2 rkl mantelijauhetta

1/2 rkl hasselpähkinäjauhetta

Sulata voi ja suklaa ja anna jäähtyä. Lisää makeutus ja munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Lisää lopuksi "jauhot" ja vatkaa tasaiseksi. Kaada vuokaan (18 cm) ja paista 200 asteessa 10-15 minuuttia. Kakku on "hyllyvä" vielä uunista otettaessa. Säilytä kakku jääkaapissa, se on parhaimmillaan vasta seuraavana päivänä.