Siskoni jää huomenna äippälomalle ja vei töihin tänään tällaista vauvakakku. Idea kakkuun lähti KakkuKatrin ihanasta kantokakusta, jota olen ihaillut jo pitkään (kakkukatri.vuodatus.net/blog/2182299/syksyinen-nalle-puh-kakku-winnie-the-pooh-stump-cake/). Kakun toteutukseen tuli vähän hoppu, koska sen pitikin suunnitelmista poiketen olla valmis parin tunnin varoitusajalla. Siksi se ei ehkä ihan niin hyvältä kannolta näytä kuin KakkuKatrilla, mutta melko tyytyväinen olen kuitenkin lopputulokseen. Kakku on muotoiltu 6 munan sienikakkupohjasta ja kostutettu vaniljamaitojuomalla. Välissä on itse tehtyä lemoncurdia ja caipirinhamoussea. Kakun pinnassa on sokerikreemi tarttumapintana kaulintamassalle. Päällisen ruskeat osat ovat kaakaolla värjättyä kaulintamassaa ja muut koristeet pastaväreillä värjättyä kaulintamassaa tai sokerimassaa.

Leppisvauva näytti yksinään niin pieneltä kakun päällä, että tekaisin vielä nopeasti myös puolukoita koristeeksi. Tatit, lehdet ja vauvan tein onneksi jo muutamaa päivää aiemmin. Vuosirenkaat maalasin ohuen pensselin avulla elintarvikevärillä.

Vauva on tehty taas sillä ihanalla aiemmin esittelemälläni silikonimuotilla. Leppäkerttuvaatteet ovat sokerimassaa ja tuntosarvet riisinuudelia.