Veljekset Rasmus ja Aatos viettävät huomenna yhteissynttäreitä tällaisen kakun kanssa. Isoveli pitää kovasti Spidermanista, mutta pienempi ei siitä vielä niin välitä vaan hän rakastaa mm. kenkiä! =D Ei lainkaan vieras harrastus tässäkään perheessä. Kenkäkaappi käydään läpi meilläkin monesti päivässä ja jalkoihin sovitellaan niin omia kuin isän ja äidinkin kenkiä. Niinpä Aatoskin sai kenkänsä kakun päälle!

Kakku on iso, mitoiltaan noin 34 x 34 cm. Pohjana on seitsemän munan sienikakku, jonka tein säädettävään reunavuokaan. Täytteenä on mansikkamoussea sekä suklaamoussea. Kostutukset vaniljalla maustettua maitojuomaa, joka neutraalina ja laktoosittomana sopii kakkuun kuin kakkuun ja sitä tuleekin käytettyä lähes aina. Pintaan sivelin voi-sokerikreemin ja sen päällä on kuorrute. Vihreä kuorrute on kaulintamassaa ja sininen kaulintamassan ja sokerimassan seosta. Valkoisen raidan tein sokerimassasta marsipaanipuristimella.

Sokerimassatennareihin löysin ihanan ohjeen ja kaavat Mansikkamäestä. Erona ohjeeseen vain se, että tein myös nauhat sokerimassasta. Tosin eihän sitä pehmeää sokerimassanauhaa pystynyt rei'istä pujottamaan vaan nauhat on koottu pätkistä ja ne vain näyttävät yhtenäiseltä. ;)

Hämähäkkimiehen maalasin marsipaanilevylle geeliväreillä, joita ohensin vähän viinalla. Lopuksi leikkasin hahmon irti. Maalasin ensin siniset, punaiset ja valkoiset osat ja annoin kuvan kuivua seuraavaan päivään ennenkuin maalasin mustat rajat, verkot ja varjostukset päälle.

Onnea Rasmus ja Aatos!!