Naapurin Vili vietti vielä toisia synttärijuhlia ja tällä kertaa kakkuun toivottiin kalastusaihetta, samaan tyyliin kuin aiemmin täällä tekemässäni kakussa, Vili kun aikoo kovasti kalastella ensi kesänä mummolassa.

Kakku on neljän munan sienikakku, täytteenä suklaamousse ja mansikkamousse. Kostutukset on tehty vaniljamaitojuomalla ja päällisen alla on voi-sokerikreemi. Koristeet ovat kaulintamassaa sekä sokerimassaa ja päällinen kaulintamassaa.

Osmankäämien rungot ovat spagettia ja onkivavan sisällä on tukena riisinuudelia. Myös ongen siima on riisinuudelia. En tiedä mikä siinä on että minulla nuo marsipaanihahmot tahtovat aina vähän lysähtää ja niinpä tästäkin pojasta tuli vähän pullukampi kuin oli tarkoitus ja lappuhaalarien etuläppäkin laski vahingossa melko alas...

Veteen molskahtavaa kalaa toivottiin oikein erityisesti ja niinpä sain tuon iän taas mukavasti piilotettua noihin veden renkaisiin. Onneksi on ollut näissä kalastuskakuissa näitä "pyöreitä" numeroita! =) Päällisen värjäsin tahallaan epätasaisesti, jotta näyttäisi vähän enemmän vedeltä.

Reunoille lisäilin taas vesikasveja ja hauen kavereineen uiskentelemaan.

Onnea Vili! =)