Siskoni on kaasona ystävänsä häissä ja tänä viikonloppuna vietettiin morsiamen polttareita. Juhliin toivottiin suklaakakkua suklaakermalikööritäytteellä, kuten oli aiemmin tekemässäni musta-pinkissä gerberakakussakin. Koristeluun sain monenlaisiakin vinkkejä, joista lopulta päädyin valitsemaan pionin.

Kakku on kolmen munan suklaasienikakku, jonka välissä on siis suklaakermalikööritäyte suklaarouheella. Kostutukset vaniljamaitojuomaa ja marsipaanipinnan alla on eristeenä voi-sokerikreemi. Kakun pinnan marsipaanin yritin värjätä shamppanjan väriseksi. Alareunaa kiertää vaaleanpunainen marsipaaninauha.

Pionia yritin väsäillä parhaani mukaan sokerimassasta Mansikkamäen Eben ohjeiden mukaan. Kiitoksia siis Ebe hyvistä ohjeista, vaikka lopputulos ei niistä huolimatta ihan yhtä upealta näytäkään kuin sinulla! :) Oma pionini tuli vähän liian avonaiseksi ja turhan litteäksi. ;)