Ystävien Leevi poika vietti tänään 3-v synttäreitään merirosvoteemalla. Kakkuja tein juhliin kaksin kappalein. Molemmat ovat pieniä kahden munan sienikakkuja caipirinhatäytteellä.

Ensimmäiseen kakkuun tein vähän vanhemman, parrakkaan merirosvokapteenin. Päällinen on marsipaania. Koristeen leikkelin pääasiassa marsipaanista, vain harmaissa ja puhtaan valkoisissa osissa käytin sokerimassaa. Maalailin pastaväreillä pieniä yksityiskohtia ja vasta nyt näitä kuvia lisätessäni huomasin että katpeenin koukkukäsihän on juuri putoamassa mereen! O'ou se ei suinkaan ollut tarkoitus, toivottavasti käsi huomattiin siirtää paikoilleen ennen tarjoilua.

Toisessa kakussa seikkaili vähän nuorempi merirosvo rapukavereineen. Samassa googlen kuvahaussa tuli merirosvon kanssa tuo ihana rapu ja se oli pakko tehdä. Etenkin kun sankarin vanhempien kanssa on tullut vietettyä paritkin ikimuistoiset rapujuhlat! =)
Googlekuvassa merirosvolla ei ollut miekkaa vaan lisäsin sen itse ja liian pitkähän siitä tuli, mutta toisaalta aika hauskakin kun ulottui yli kakun reunan. Toivottavasti vaan miekka pysyi ehjänä tarjoiluun saakka näillä lämpimän kosteilla keleillä!

Molempien kakkujen reunalla lukee lankuilla sankarin nimi sekä ikä.
Paljon onnea Leevi!