Tähän pyöreään koruun pääsin kokeilemaan vihreän sekoituksen makeanvedenhelmiä. Oliivinvihreät helmet näyttivät todella kauniilta hopeaksi värjättyä kuparilankaa vasten. Kuvasta puuttuu vielä nauha, mutta suunnittelin laittavani mustan puuvillanauhan.

 

Tähän pyöreään koruun käytin viimeiset boredeaux helmet. Kuultavan ruskea sävy on kyllä niin kaunis, että pitää ehkä harkita lisätilausta. Korun muotoilin hopeaksi värjätystä kuparilangasta ja nauhana musta puuvillanauha.

 

Tässä korussa käytin kirsikanpunaisia makeanvedenhelmiä ja hopeaksi värjättyä kuparilankaa. Nauhana kirkkaanpunainen puuvillanauha. Sopivan jouluinen, mutta kuitenkin ympärivuoden käytettävä koru.

 

Tässä korussa koitin miten isomman helmen saisi sovitettua koruun ja hyvinhän se onnistui. Helmi tulee mukavasti esiin hopeaksi värjätyn kuparilangan keskeltä. Nauhana musta puuvillanauha.

 

Tähän mustaan kuparilankaympyrään yhdistin valkoisia keskikokoisia muovihelmiä sekä mustaa puuvillanauhaa.

 

Tässä samanlainen bordeaux koru kuin ylempänäkin mutta helmet taas vähän eri asennossa. Käsityönä kun tekee niin jokaisesta korusta tulee aina erilainen.

 

Toiveesta tein tämän pyöreän korun isolla helmellä myös mustana ja kivahan siitäkin tuli.

 

Tämä koru oli ensimmäisten joukossa kokeiluissa joissa tein koruja ilman helmiä. Alla siis mustaksi värjättyä kuparilankaa ja päälle kiedottuna hopeaksi värjättyä.