Minni-kakku kouluikään tulevalle Kertulle! Tätä kakkua oli niin kiva tehdä! Yleensäkin kyllä lastenkakut ja varsinkin tyttöjen kakut tuntuvat olevan mieleen... =) Tämä kakku on tehty sienikakku-pohjasta, kuten kakkuni yleensäkin. Sienikakku on jämäkämpi, joten helpompi leikata, ja mehukkaampikin. Välissä on pätkismoussea ja vadelmamoussea. Kaikki koristeet on tehty kaulintamassasta. Mustat osat värjäsin taas Kick-karkeilla, joten ne maistuvat vähän lakritsille. Voi kun pian saisin hommattua mustaa sokerimassaa niin helpottuisi nämä mustien koristeiden teko. Vaikkakin hyvä makuhan tuosta Kick-karkista tulee, mutta on vaan niin kova työ vaivata niitä marsipaanin kanssa sekaisin eikä lopputulos ole koskaan aivan tasainen... Minni-idean kopsasin täysin Fantasiinan (fantasiina.vuodatus.net/blog/1832834/minni-kakku-/) blogista. Oli vaan niin kertakaikkisen ihastuttava! Korvia en saanut jäämään pystyyn kuten "esikuvassa", joten hetken taistelun jälkeen jätin ne suosiolla lappeelleen. Tässäkin ehkä sokerimassa auttaisi, olisi nopeammin kuivuvaa ja siten jämäkämpää?? Kerrankin otin myös vaihekuvia kakun teosta.

Minnin tein jo pari päivää aikaisemmin, jotta sain tehdä sen rauhassa kiirehtimättä.

Tässä kakku täytettynä ja hyydytettynä sekä voikreemillä päällystettynä. Palettiveitsi on vieläkin hakusessa, mutta kerta kerralta rupeaa jo tuo voikreemin levitys sujumaan paremmin. Tosin täydelliseen tasaisuuteen on vielä  matkaa...

Tässä on kaulintamassa värjätty pinkiksi ja kaulittu sekä nostettu kakun päälle. Varovasti tasoiteltu reunat ja leikattu "ammattimaisesti" pizzaleikkurilla ylimääräiset pois. =)

Kakku sivuilta. Nimen leikkasin kaulintamassasta saksilla. Aakkosmuotitkin ovat hankintalistalla... Leivinpaperi näkyy kuvassa vähän rumasti, mutta jätin sen tarkoituksella noin isoksi, jotta kakun siirto tarjoilualustalle olisi helpompaa.

Tässä vielä kakku edestä.