Etukäteissynttärikakku kullalle ja Wagner aiheena, kuinkas muuten. Tällä kertaa ajattelin yrittää kokeilla kermapursotuksia. Etsiskelin ohjeita netistä ja noin vain meinasin tehdä raapalla hienon raidallisen reunan mutta kas vaan, ei se ihan niin helppoa ollutkaan... Lopulta kakkuun tuli sitten tuskaisten yrittelyjen jälkeen "sileä" reuna jota vielä koristelin mustilla marsipaaniympyröillä, ettei huomio kiinnittyisi kökkäräiseen kermaan. Päälle yrittelin tehdä pursotuksia, mutta jäljestä huomaa että pursotinpussi on melko vieras esine näille käsille... Ei kun lisää harjoitusta. Lopulta huomasin ettei ollut kovin hyvä idea lätkiä marsipaaniympyröitä kakun reunoille, koska ne alkoivat parissa tunnissa valuttaa mustaa väriä kermaan... Kuvat tulin onneksi ottaneeksi ennen valumista. Maku oli kuitenkin kohdallaan, siitä pitivät mustikkamousse ja valkosuklaamousse huolen! Päällä siis kick-karkeilla värjättyä marsipaania ja Wagner myös tehty marsipaanista.