Nyt on vihdoin muutot muuteltu ja uusi keittiökin ensimmäisellä kakulla korkattu! Ensi viikolla teen suklaisen mustanaamiokakun ja harjoituksen vuoksi tein nyt viikonloppuna pienen suklaakakkupohjan, jollaista en ole aiemmin leiponut. Tämä taisi olla ensimmäinen harjoituskakku jonka teen ja onneksi tein, koska tällä reseptillä en tule varsinaista kakkua tekemään. Hyvältä kakku kuitenkin maistui, mutta muuten pohja epäonnistui lähes joka tavalla... Koristeluun päätin kokeilla brush emroidery tekniikkaa eli pursotin pikeerillä kukkien ääriviivat ja sudin märällä siveltimellä ääriviivoja kohti keskustaa.

Niin paljon on tämä pieni kakkutauko vaikuttanut, että meinasin unohtaa kuvata koko kakun! Tässä kuitenkin pieni kulma kakusta joka vielä oli jäljellä. Kakussa on siis Sacher tyyppinen pohja, täytteenä suklaa ganache, vadelmia ja puolikkaassa kakussa aprikoosihilloa. Testailin samalla täytettä eli laitanko aprikoosihilloa vai jäisiä vadelmia suklaan lisäksi ja taidan päätyä vadelmiin, vaikka hyvää se aprikoosihillokin oli.