Jesper 5kk viettää yhdistettyjä nimppareita ja tupareita. Kakun aiheeksi ehdotettiin moniakin ideoita, joista tartuin sitten hauskaan kirahviaiheeseen. Kakun sisällä on mango-passionmousse ja sipaisu lemoncurdia. Ajattelin että keltainen täyte sopii hyvin teemaan! =) Kostutukset vaniljamaitojuomalla, päällinen ja koristeet kaulintamassaa ja niiden alla voi-sokerikreemi.

Kakun tulisi riittää 30-40 hengelle ja niinpä päätin tehdän sen kolmesta kääretorttupohjasta. Kääretorttupohjista tehtynä kakusta tulee yleensä harmittavasti matalampi, kuin mitä varsinaisesta kakkuvuoassa leivotusta kakusta. Niinpä päätinkin nyt sijoittaa säädettävään suorakulmaiseen reunavuokaan, joten jatkossa saan sitten tehtyä minkäkokoisia suorakulmaisia kakkuja vaan, kunhan paketti kotiin saapuu.

Tämän pepsodent-hymyllä varustetun kirahvin myötä oikein mukavia juhlia pienelle ja suloiselle Jesperille!

No niin, nyt se sitten tapahtui mitä aina pelkään eli kakun päälle tuli väärä nimi! Jesper onkin oikeasti Jasper ja vaikka tarkistin nimen vielä ennen kuin sen kakun päälle laitoin, olin silti onnistunut muuttamaan e:n vahingossa a:ksi. Jasperin vanhemmatkin huomasivat virheen vasta kotona, mutta saivat vielä onneksi E:n irti ja korjattua tilanteen. Hih, kaikkea sitä sattuu... Tässä lopullinen versio siis kakusta oikealla nimellä! Onnea siis JASPERILLE t: lukihäiriöinen leipuri! =D

 

Kirahvikakku, giraffe cake