Vauvakutsuille toivottiin kakkua jossa olisi päällä kaksi tyttövauvaa, jotka olisivat jollain lailla erilaiset. Päädyin laittamaan vauvat vieretysten samalle peitolle ja "puin" ne eri tavoin. Harmi ettei tuolla silikonimuotilla pysty tekemään peilikuvaa jotta vauvat olisi saanut laitettua söpösti kasvokkain. Kakku on neljän munan sienikakkupohja ja välissä lemon curdia sekä caipirinhamousse. Kostutukset vaniljamaitojuomalla ja koristeet sekä päällinen kaulintamassaa.

Ronjaleipoo  blogissa näin todella suloisia tyttövauvoja joille oli muotoiltu marsipaanista hiukset ja pepun päälle röyhelöt. Näistä vinkeistä koitin ottaa apua näitä vauvoja tehdessä.

Vauvat edestä ja vauvat takaa... =) Jostain luin vinkin että silikonimuotilla koristeita tehdessä kannattaa muotti massoineen laittaa pariksi minuutiksi pakastimeen ennenkuin plopsauttaa massan muotista ulos ja se todella toimi! Vauvat pysyivät kerrankin ehjinä ilman mitään painanteita ja onnistuivat kerralla.

Sommittelin vauvojen viereen vaikka mitä isompia ja pienempiä kukkia ja mietin spritsauksia. Lopulta kuitenkin päätin että "vähemmän on enemmän" ja "solmin" vain ison rusetin koko kakun ympäri. Pelkistettyyn lopputulokseen olin itse todella tyytyväinen. =)