Näin Mansikkamäen blogissa aivan ihanan tiramisukakkuohjeen, johon käytettiin Valion uutta Tiramisu rahkaa. Ystävä oli tulossa päiväkahville, joten oli hyvä syykin reseptin testaukseen ja kyllä kannatti! Kakku oli todella ihanaa ja maistui tällaiselle tiramisun suurelle ystävälle vähän liiankin hyvin! ;-) Lisäsin kakkuun lorauksen kahvilikööriä niin kuin Mansikkamäessä vinkattiin ja se toi sen viimeisen täydellisen loppusilauksen kakkuun. Päälle raastoin vähän suklaata ja laitoin kaapista yhden aiemmin tehdyn marsipaanigerberan. Reunoille pursottelin suklaaganachea, jonka tein siten että kuumensin desin kermaa, sulatin siihen 70 g suklaata, annoin jäähtyä ja vatkasin kovaksi vaahdoksi. Huomaa siis pursotukset, joita en ole oikein ikinä ennen tehnyt (jäljestä varmaan sen huomaakin...)! Pursottelu oli aika kivaa varsinkin tällaisella jäykällä massalla, joten ehkä uskaltaudun tarttumaan pursottimeen toistekin! =)