Jouluna meillä syötiin jälkiruoaksi Kinuskikissan karpalo-toffeekakkua. Täytteenä kakussa on paksu kerros kondensoidusta maidosta keitettyä toffeeta, jonka päällä kerros kirpeitä karpaloita. Karpalot toimivat hyvänä vastapainona makealle toffeelle ja kakku oli ihan maistuvaa vaikkakin ei silti ihan kärkisijoille mielestäni yltänyt.

Kakun päälle tein marsipaanitontut koristeeksi. Jossain blogissa törmäsin näihin söpöihin tonttuihin lyhtyineen ja otin niistä mallia, mutta nyt en millään muista missä blogissa. :-/ Toiselta tontulta irtosi käsi ennen kuin sain sen kakun päälle ja tähän vajaa kolmevuotias kummipoikani totesi kannustavasti että "Eks sä Anna mittään ossakkaan tehrä?" Onneksi sekä tontut että kakku maistuivat hänelle kuitenkin tästä mokasta huolimatta! =)