Siskon poika sai tänään kastejuhlassa nimen ja täti sai kunnian tehdä kakun. =) Emil syntyi lumimyräkän keskelle, joten jollain lailla halusin lumen mukaan kakkuunkin. Kakku on neljän munan sienikakku, välissä mustikkamoussea ja valkosuklaamoussea, sekä sipaisu lemoncurdia. Kostutukset vaniljamaitojuomalla ja päällisen alla voi-sokerikreemi. Päällinen on haalean sinertäväksi värjättyä kaulintamassaa. Lumihiutaleet ovat sokerimassaa, vauvakoriste kaulintamassaa, nimi pikeeriä ja lumipallot alareunassa toffeepalloja.

Kastelahjaa miettiessäni törmäsin keraamiseen koriste-esineeseen, jossa pieni vauva nukkui siipien suojassa. Ajatus jäi muhimaan päähän ja yritin toteuttaa saman kaulintamassalla. Kaulintamassa tosin oli vähän pehmeää ja en ihan niin komeita siipiä saanut aikaiseksi mitä olin suunnitellut, mutta lopputulokseen olin kuitenkin tyytyväinen. Vauvan puin talviasuun myssyineen ja lapasineen ja maalasin hieman hiuksia pilkottamaan myssyn alta. Kerrankin onnistuin myös saamaan vauvan kasvoihin hieman väriä, ilman että ne näyttävät kovin maalatuilta.

Tässä koristeen takaa otetussa kuvassa nuo siipikuviot näkyvät ehkä parhaiten.

Mietin pitkään mitä laittaisin kakun päälle vauvan ja nimen lisäksi. Jotenkin kukat eivät mielestäni sopineet talviteemaan ja kokeilin erilaisia sokerihelmiä sekä lumihiutalenonparelleja. Lopulta päätin kuitenkin koristella kakun ihan vain lumihiutaleilla joista niin pidän.

Onnea tädin suloiselle pikkupojalle kauniista nimestä!