Aiemmin sysksyllä tein kakun kaksostyttöjä odottavan äidin vauvakutsuille ja nyt sain pyynnön myös tyttöjen ristiäiskakun toteutukseen. Sain kakun koristelun suhteen aika vapaat kädet. Ainoana toiveena oli, että kakun päällä voisi olla taas kaksi tyttövauvaa ja tällainen syntyi sitten tällä kertaa. Jotenkaan noille pikkutytöille ei oikein osaa tehdä muuta kuin hempeän vaaleanpunaista. =) Kakku on neljän munan sienikakku, jonka täytteenä on caipirinhamousse. Kostutukset tein vaniljamaitojuomalla ja päällinen on kaulintamassaa, jonka alla voi-sokerikreemi.

Vauvat ovat kaulintamassaa, mekot kaulintamassan ja sokerimassan sekoitusta. Tällä kertaa tein hiukset maalamalla ruskealla pastavärillä. Harmittaa vaan kun jäljestä jäi todella kiiltävä. Toisen tytön hiukset sävytin vähän vaaleammaksi etteivät tytöt näyttäisi ihan identtisiltä. Punaisella tomuvärillä väritin myös vähän väriä poskiin ja piirsin varovasti ruskealla silmiä vähän enemmän näkyviin.

Ebe oli tehnyt ihastuttavia liljoja ja koitin ottaa niistä mallia tällä kertaa, jotta sain kukkiin vähän vaihtelua. Kukat tein sokerimassasta ja sävytin niitä punaisella tomuvärillä sekä keltaisella pastavärillä jota sävytin valkoisella. Punaiset pisteet tein ohuella pensselillä punaisesta viinaan liuotetusta tomuväristä. Heteet ovat riisinuudelia ja heteiden päät tein ruskealla ja punaisella pastavärillä värjätystä pikeeristä.

Kastemekoista tein pitkät ja annoin niiden laskeutua reippaasti kakun reunan yli. Helmoihin yritin tehdä pitsikuviota kakkupaperin avulla kaulimella painaen, mutta kuvio jäi aika hennoksi eikä näin valokuvassa näy juurikaan. Lisäksi painoin helmaan reikiä erilaisilla tylloilla.

Onnittelut pienille siskoksille!  =)