Tämän ihanan tunnustuksen sain ihan yllärinä Sumilta, Sumin Sörsselit blogista. Kiitos ja kumarrus tästä kunniasta! =) Tunnuksen mukana tuli muutama kysymys joihin vastaukset alla:

 
 
1. Milloin aloitit blogisi?
Joulukuussa 2009.


2.Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? 
Alkujaan blogi lähti liikkeelle tekemieni korujen esittelystä, mutta nykyään siitä on muistona enää vain blogin nimi, sillä korut ovat saaneet väistyä kakkuilun tieltä. Blogiin tulee pääasiassa laitettua kuvia tekemistäni täytekakuista ja niiden koristelusta, mutta silloin tällöin saan lisättyä hyväksi havaitsemani reseptinkin blogiin.
 
3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? 
Enpä osaa tähän vastata. Parempi olisi kysyä tunnustuksen antajalta.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? 
Kuten jo yllä mainitsinkin niin halusin saada tekemieni korujen kuvat kerättyä jonnekin yhteen paikkaan näytille. Myöhemmin kakuista bloggaillessa olen huomannut miten niistä saamani palaute koukuttaa ja saa jatkamaan. =)
 
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? 

Tällä hetkellä olen aika tyytyväinen blogiini. Reseptien osuutta voisin kasvatella, mutta eiköhän niitäkin pikkuhiljaa tipahtele.

Laitan tunnustuksen eteenpäin Jaanalle ja Sakari Sokerille
  Jaana Anteeksi että vaivaan sanoi äite taikinalle -blogista taustoittaa ihanasti tarinoillaan kaikki reseptinsä ja kuvat ovat kauniita. Sakarilta taas olen saanut monesti ihania vinkkejä kakkuihin, etenkin suurta päänvaivaa itselleni tuottavien hyydykekakkujen koristeluun.

 

Mukavaa alkavaa kevättä kaikille muillekin ihanille bloggaajille sekä tietysti blogeissa vieraileville!