Vapun kunniaksi Nalle Puh lähti ilmapallolennolle Nasun kanssa. Näihin kalenterijuhliin on aina kovin vaikea keksiä mielestäni kivaa juhlaan sopivaa kakkua. Tällä kertaa etsiskelin netistä ilmapalloaiheisia kuvia insipiraatioksi ja törmätessäni tähän Puhin kuvaan päätin toteuttaa sen, koska vappujuhlissa on kuitenkin paljon lapsiakin mukana. Mitenkään päätökseen ei tietenkään vaikuttanut se miten paljon tykkään näitä lasten kakkuja tehdä... ;-)

Kakku on kolmen munan sienikakku, jonka täytteenä on caipirinhamousse ja limecurd. Kostutukset tuttuun tapaan vaniljamaitojuomaa ja pinta kaulintamassaa, jonka alla voi-sokerikreemi.

Päällisen taivasta varten värjäsin kaulintamassaa sekä valkoiseksi että vaaleansiniseksi ja sotkin massat sitten epätasaisesti vääntäen sekaisin ennen kaulintaa, jotta sain kivan hahtuvapilvitaivaan aikaiseksi. Hahmot on leikattu kaulintamassasta ja ääriviivat maalattu mustalla pastavärillä. Ilmapalloihin tupsuttelin vähän hohdetta kimallejauheella, jotta niistä tuli aavistuksen kolmiulotteisempia, mutta se ei näköjään kuvissa näy lainkaan. Reunoja laitoin vielä koristamaan vähän ruohoa, sekä sokerimassasta aiemmin tehtyjä kukkia ja perhosia.

Oikein hauskaa ja makeaa vappua kaikille! Trööt!! =)