Heinäkuun alkupuolella perheemme kasvoi pienellä tytöllä ja siitä asti on tohinaa riittänyt ja kaulin pysynyt kaapin perukoilla. Isyysloman aikana sain kuitenkin aikaseksi yhden synttärikakun, mutta sen verran haastavaa tuo ajankäyttö tällä hetkellä on, että odottelen suosiolla paremman rytmin löytymistä ennen kuin edes yritän palailla kunnolla kakkujen maailmaan. Parin viikon päässä siintäviin ristiäisiin on kuitenkin pakko saada sentään jotain kyhättyä. ;) Mutta asiaan. Ystävien tytär täytti jo kuusi vuotta ja toivoi kakkuunsa saksalaista sinistä jänöä, johon oli lomareissullaan ihastunut. Eikun siis tutustumaan Kikaninchenin maailmaan ja tälläinen kakku siitä sitten syntyi:

Kakku on neljän munan sienikakku ja välissä vadelmamousse daimrakeilla sekä sipaisut kuningatarhilloa. Kostutukset vaniljamaitojuomalla ja päällinen sekä koristeet marsipaania.

Jänön leikkasin turkoosiksi värjäämästäni marsipaanista ja sävyttelin vähän mustalla, sinisellä ja valkoisella tomuvärillä. Suun ja silmät yms. pienet kohdat tein mustalla ja valkoisella pastavärillä. Taustan pienet kukat maalasin pastaväreillä suoraan valmiin kakun pintaan.

Kakun alareunaan tein puita ja niiden juureen muutaman kärpässienen. Onnittelutekstissä koitin jäljitellä Kikaninchenin logon tyyliä. Päivä ei ollut mitenkään kamalan kuuma, mutta kummasti kakku vaan silti hikoili ja kiilteli kuten kuvasta näkyy.

Suuren suuret onnittelut Heidi vielä näin jälkikäteen! =)