Naapurin Vilivaltteri juhlii viikonloppuna synttäreitään ja toivoi Aku Ankan kannessa olleen kilpparin näköistä kakkua. Ei kakusta nyt ihan esikuvansa näköistä tullut, mutta kilppari kuitenkin. =) Tein kakun unelmatorttupohjasta ja laitoin täytteeksi mansikkamoussea sekä kondensoidusta maidosta valmiiksi keitettyä kinuskia.

Kakun päällinen ja tipu on marsipaania. Kilpparin jalat ja pään tein sokerimassasta kuivumaan jo aiemmin. Kilven kuvion tein marsipaanityökalulla ja sävytin sitä vihreällä tomuvärillä. Kuvissa kilven kolmiulotteisuus ei kuitenkaan niin kivasti näy kuin mitä oikeasti.

Paljon onnea Vili!

Vuodatuksen kanssa on ollut ongelmia kesän jälkeen ja nyt viimeisimpänä oma osoitteeni lakkasi toimimasta ja nykyään blogi aukeaakin osoitteella kuutinkorut.com.vuodatus.net   :-/  Vanhaa osoitetta en todennäköisesti tule edes saamaan takaisin. Kakkuiluni on muutenkin jo vähentynyt ja vähenee edelleen sillä palaan vuoden vaihteessa takaisin työelämään. Blogin muuttoa toisaallekin olen harkinnut, kuten niin monet muutkin täällä vuodatuksessa ovat jo tehneet, mutta toistaiseksi teen vielä ainakin muutamat päivitykset tänne. Katsotaan miten käy sitten kun uusi arki alkaa rullaamaan! =)