Ystävien Frida tytteli juhlii pääsiäisenä jo kaksivuotissynttäreitään! Viime vuonna tein Fridalle tossu- ja rusettikakut ja tänä vuonna mentiin muumiteemalla. Toiveena oli erityisesti Pikku Myy. Ensimmäisestä kakusta tein osittain muotokakun eli kakku mukailee suurinpiirtein päälle marsipaanista leikellyn Pikku Myyn muotoja. Pohjaksi tein suorakaiteen muotoiseen reunavuokaan 6 munan sienikakun jonka leikkasin ensin muotoon ja täytin vasta sen jälkeen. Jäljelle jääneitä kakkupaloja ajattelin hyödyntää pääsiäisen uunijäätelöjälkkärissä. Pikku Myyssä on täytteenä mango-passion mousse, sekä sipaisu persikkasosetta. Kostutukseen käytin vaniljamaitojuomaa ja marsipaanin alla on eristeenä voi-sokerikreemi.

Toiseen kakkuun pääsivät tanssimaan ja kuperkeikkaa heittämään myös Niiskuneiti ja Muumipeikko. Tämä kakku on 3 munan sienikakku, jonka täytteenä on vadelmamousse. Kostutukset tässäkin vaniljamaitojuomaa ja marsipaanipäällisen alla voi-sokerikreemi.

Kakun reunaan laitoin pieniä vaaleanpunaisia kukkia. Päällinen ja koristeet ovat marsipaania, muumeissa joukossa on myös vähän sokerimassaa.
Suuren suuresti onnea Frida! =)